Bouwen kan iedereen, kwaliteit is een vak apart

Bruca onderscheidt zich door de aandacht en liefde voor het vak die aan elke opdracht wordt gegeven. Of het nu gaat om het pas en sluitend maken van een raam of de realisatie van een complete renovatie. De vakmensen van Bruca leveren uitstekend werk, binnen een strakke planning en tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Over Bruca

Een mooi bouwproject realiseren naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, de projectpartners en de eindgebruiker. Dat is ons uitgangspunt bij iedere opdracht. Er wordt vaak gewerkt in een omgeving waar uitgevoerde onderhouds- of renovatiewerkzaamheden tot overlast kunnen leiden. Deze werkzaamheden vragen om een goede communicatie met de betrokken partijen. Vanuit Bruca dragen wij zorg voor goede contacten, met zowel opdrachtgevers als de gebruikers van vastgoed. Dit is tijdens het bouwproces van groot belang.

Voor ons geldt ‘afspraak is afspraak’. Dit is als fundament neergelegd in onze onderneming. Wij staan voor een actieve en klantvriendelijke werkhouding. Onze medewerkers weten als geen ander dat werkzaamheden soms letterlijk in de huiskamer moet worden verricht. Zij doen hun werk daarom snel en efficiënt. Onze medewerkers zijn veelzijdig inzetbaar. Juist deze veelzijdigheid maakt dat Bruca breed inzetbaar en van alle markten thuis is. Onze medewerkers worden doorlopend opgeleid en getraind in veilig, gezond en milieubewust werken. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat Bruca al door velen is gekozen als vaste bouwpartij.

Wilt u weten wat Bruca voor ú kan betekenen?  Neem contact op!    Zo kunt u ons bereiken