icon-kwaliteitKwaliteit centraal

Een onderneming, gespecialiseerd in totaal onderhoud en renovatie van vastgoed. Kwaliteit staat bij ons centraal, voor onze opdrachtgevers en eindgebruikers.

icon-werkSolide bouwpartij

Een solide bouwpartij die professionele en particuliere opdrachtgevers ondersteunt bij uitbreiding, verbetering en onderhoud van hun vastgoed.

icon-contactVrijblijvend contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Meer informatie over onze ervaring? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Projecten waar we trots op zijn

Bruca Bouw en Onderhoud

Een mooi bouwproject realiseren naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, de projectpartners en de eindgebruiker. Dat is ons uitgangspunt bij iedere opdracht. Er wordt vaak gewerkt in een omgeving waar uitgevoerde onderhouds- of renovatiewerkzaamheden tot overlast kunnen leiden. Deze werkzaamheden vragen om een goede communicatie met de betrokken partijen. Voor ons zijn goede contacten, met zowel opdrachtgevers als de gebruikers van vastgoed, daarom van groot belang.

Voor ons geldt ‘afspraak is afspraak’. Dit is als fundament neergelegd in onze onderneming. Wij staan voor een actieve en klantvriendelijke werkhouding. Onze medewerkers weten als geen ander dat werkzaamheden soms letterlijk in de huiskamer moet worden verricht. Zij doen hun werk daarom snel en efficiënt. Onze medewerkers zijn veelzijdig inzetbaar. Juist deze veelzijdigheid maakt dat Bruca breed inzetbaar en van alle markten thuis is. Onze medewerkers worden doorlopend opgeleid en getraind in veilig, gezond en milieubewust werken. Al deze eigenschappen zorgen er voor dat Bruca al door velen is gekozen als vaste bouwpartij.

Wilt u weten wat Bruca voor ú kan betekenen?  Neem contact met ons op!    Zo kunt u ons bereiken